Доставка

За доставка на нашите растения използваме услугите на куриерска фирма Еконт. Доставките могат да бъдат до Ваш адрес или офис на Еконт, посочен от Вас. Доставката е за сметка на клиента.

Знаем колко е важно за Вас да получите силни и здрави растения, които да Ви радват, затова постоянно следим за качеството на предлаганите растения. Също така при подготвянето на всяка една поръчка се избира най-здравото и силно растение от поръчаните сортове. Опаковаме ги внимателно в здрави картонени кутии, които гарантират безопасното транспортиране на поръчаните растения.

Обичайно изпращаме поръчаните растения във високи 60 см картонени кутии. Поставянето им в тях се извършва много внимателно, за да не се повреждат листата. Все пак е възможно при опаковането или при доставката от куриер, да се повреди някое листо, но при бананите това рядко е фатално.

За безопасното изваждане на растенията, без да се повреждат листата, препоръчваме да бъде срязано тиското в долната част на кутията и растението да бъде изкарано от там. Единствено трябва да внимавате да не изпуснете саксията на земята.