Доставка

През зимния период доставките са прекратени. Очаквайте нови растения през пролетта.

За доставка на нашите растения използваме услугите на куриерска фирма Еконт. Доставките могат да бъдат до Ваш адрес или офис на Еконт, посочен от Вас. Доставката е за сметка на клиента.

Знаем колко е важно за Вас да получите силни и здрави растения, които да Ви радват, затова постоянно следим за качеството на предлаганите растения. Също така при подготвянето на всяка една поръчка се избира най-здравото и силно растение от поръчаните сортове. Опаковаме ги внимателно в здрави картонени кутии, които гарантират безопасното транспортиране на поръчаните растения.

Обичайно изпращаме поръчаните растения във високи 60 см картонени кутии. Поставянето им в тях се извършва много внимателно, за да не се повреждат листата. Все пак е възможно при опаковането или при доставката от куриер, да се повреди някое листо, но при бананите това рядко е фатално.

За безопасното изваждане на растенията, без да се повреждат листата, препоръчваме да бъде срязано тиското в долната част на кутията и растението да бъде изкарано от там. Единствено трябва да внимавате да не изпуснете саксията на земята.